Javni poziv za podnosenje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru druge faze projekta Via Dinarica

Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku uključivanju domaćih tradicionalnih proizvoda (prehrambeni proizvodi, rukotvorine i suveniri) u turističku ponudu duž staza Via Dinarice u Bosni i Hercegovini.

https://www.ba.undp.org/content/bosnia_and_herzegovina/bs/home/presscenter/articles/2021/javni-poziv-za-podnoenje-prijava-za-dodjelu-bespovratnih-sredsta1.html

Ovaj javni poziv sufinansiraju Agencija Sjedinjenih Američkih Država za međunarodni razvoj (USAID) i Agencija za razvojnu saradnju Republike Italije (AICS), a odnosi se na sljedeće jedinice lokalne samouprave (JLS): Centar Sarajevo, Gacko, Jablanica, Mrkonjić Grad, Posušje, Prijedor, Prozor-Rama, Ravno, Sokolac, Stolac i Tomislavgrad.
Cilj javnog poziva, koji je u cijelosti financiran od strane Via Dinarica projekta, je da doprinese poboljšanju ekonomskih prilika i životnog standarda duž staza Via Dinarice putem uključivanja domaćih proizvoda u turističku ponudu.
Info dani za ovaj javni poziv će se održati u sljedećim terminima:
Prva info sesija: petak, 30.7.2021. godine u 10.00 sati,
Druga info sesija: ponedjeljak 9.8.2021. godine u 10.00 sati.
Info sesije će biti održane putem online platforme (Zoom) za video i audio konferencije.
Za prijavu na jednu od info sesija potrebno je poslati ime i prezime, e-mail adresu na koju će biti upućen poziv za uključivanje u online info sesiju, te napomenu za koju info sesiju se prijavljujete (prva ili druga info sesija), s naslovom/predmetom Prijava na Via Dinarica info dane.

Prijavu je potrebno poslati na e-mail adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i to za:
- Prvu info sesiju, koja će se održati u petak, 30.7.2021. godine u 10.00 sati, najkasnije do četvrtka, 29.7.2021. godine (do 12.00 sati).
- Dugu info sesiju, koja će se održati u ponedjeljak, 9.8.2021.godine u 10.00 sati, najkasnije do petka, 6.8.2021. godine (do 12.00 sati).
Nakon isteka roka za prijave na jednu od info sesija, prijavljene osobe će, na navedenu e-mail adresu, dobiti link za priključivanje na video konferenciju u odabranom terminu.