ODRŽANA CENTRALNA JAVNA RASPRAVA O NACRTU PROGRAMA SUBVENCIONIRANJA PRIVREDNIH SUBJEKATA NA PODRUČJU OPĆINE JABLANICA

U Sali za sjednice Općinskog vijeća Jablanica u četvrtak, 21.11.2019. godine, održana je Centralna javna rasprava o Nacrtu Programa subvencioniranja privrednih subjekata na području općine Jablanica, prema Zaključku Općinskog vijeća Jablanica o usvajanju Nacrtu Programa subvencioniranja privrednih subjekata na području općine Jablanica, od 31.10.2019. godine kojim je određeno održavanje javne rasprave u trajanju od 30 dana.

Uvodne napomene, u ime nosioca pripreme dokumenta, dala je Pomoćnik općinskog načelnika i šef u Službi za  lokalni ekonomski razvoj i investicije,  finansije i trezor Amela Muratović.
Sve primjedbe, sugestije i prijedlozi koji su istaknuti na današnjoj raspravi biće razmotreni i unešeni u prijedlog dokumenta, a  građani, udruženja građana, javna preduzeća, ustanove, pravna i fizička lica, političke organizacije i svi zainteresovani subjekti, mogu svoje pismene prijedloge, primjedbe i sugestije dostavljati u Službi za  lokalni ekonomski razvoj i investicije,  finansije i trezor ili u Šalter-sali općine Jablanica, šalter broj  1. do 02.12.2019. godine, kada se zaključuje javna rasprava.
Nacrt Programa subvencioniranja privrednih subjekata na području općine Jablanica  može se  preuzeti na info pultu općine Jablanica kao i na službenoj web stranici Općine Jablanica (www.jablanica.ba).