NOVOGODIŠNJA ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA

Općinski načelnik Salem Dedić uputio je u ime Općine Jablanica i  u svoje lično  ime novogodišnju čestitku građanima Jablanice u kojoj je svim građankama i građanima  Jablanice zaželio dobro zdravlje, lični i poslovni uspjeh.

Drage jablaničanke i jablaničani, poštovani sugrađani !
U povodu Nove 2019. godine, u ime općinskog izvršnog organa Općine Jablnica i u svoje lično ime, želim da se zahvalim svima Vama, koji ste na bilo koji način, dali doprinos napretku i poboljšanju života u našoj Jablanici.
Iza nas je  godina, obilježena mnogim izazovima. Zajednički smo učinili puno toga dobroga u nadi da će nam budućnost donijeti bolji i sretniji život. I u narednoj 2019. godini, nastavićemo dalje, idemo u nove pobjede, pokazaćemo da možemo još bolje. Na budućnost moramo gledati s optimizmom, vjerom, i nadom i truditi  se  da riješavamo  probleme, a to bez Vaše podrške drage građanke i građani Jablanice, nećemo moći, upravo zbog toga treba nam Vaša podrška, razumijevanje i saradnja.
U periodu koji je pred nama, u središtu mog interesa i dalje će biti  građanke i građani općine Jablanica, sa svim svojim životnim potrebama i zahtjevima.
Želeći Vam sve najbolje u Novoj 2019. godini, želim da novogodišnje praznike provedete u miru i  zadovoljstvu sa Vašim porodicama, prijateljima, komšijama i Vama bliskim ljudima.

Sretna Vam i uspješna Nova 2019.godina  !!

OPĆINSKI NAČELNIK
Salem Dedić dipl.ecc.S.R.